torek, 19. maj 2009

Še malo Donne
Tole lepo vreme res ni naklonjeno sedenju za mizo in ustvarjanju. Pa vendar sem zložila še nekaj Donninih. Za vse, ki vas zanima, kako so perle narejene: narejene svaljke narežemo čim tanjše in čimbolj enakomerno ter jih z debelo pletilko ali podobnim pritrdimo na surovo osnovo, vendar tako, da ostane relief.
Pri zeleni so vrvica in rdeče perle čisto nerealne barve - v resnici sta iste barve kot tanke rdeče vijolične črte v vzorcu.

Lep teden Kristina

7 komentarjev:

Tatjana pravi ...

Kot sem že danes rekla - za umret lepe. V živo so še lepše. Poklon mojstrici.

Katarina pravi ...

Zdej bom pa še jest pustila en komentar za nazaj in za današnji dve stvaritvi. Super barve in vzorci. A so to velike perle a bolj majhne? A kdaj delaš votle velike perle? Lep teden in naj ti dnevi do Anglije hitro minejo. Ne vem zaradi česa sem ti bolj fovš - a zaradi potovanja v Anglijo a zaradi ustvarjanja tam. LP

hali pravi ...

Prekrasni ogrlici, kroglice so prav zanimive!

Alenka pravi ...

Super lepe. Pri teh dveh se reljef lepo vidi, pri rjavi v prejšnjem prispevku pa ne , sem šla nazaj gledat. Ampak je pa ista tehnika,ane.Res dobe ogrlice nastajajo v Mlinu nakitinu.Kaj bo šele ,ko prideš iz Anglije, oborožena z novimi idejami in znanji. Juhu, to bo spet lepot za pogledat.

Tulpika pravi ...

Kaksne pisane poletne lepoticke! Ze zdaj, kaj sele bo, ko se vrnes iz Anglije. Nam bos morala vse povedat, kaj ste coprali, se za tiste, ki nas ne bo tam :))))
LP, Tulpika

teomia pravi ...

zelo lepi ogrlici še posebej ta vijolična

日月神教-向左使 pravi ...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...