nedelja, 11. april 2010

I was tagged...


Kar nekaj časa je že minilo, odkar sem bila "pofočkana" na blogu prikupne Angležinje, s katero smo se srečale v Nottinghamu - FloRaeMe. Ker me je današnje aprilsko vreme prikovalo pred računalnik, bom malo spravila v red zaostanke pri pošti in na blogu.

Pravila pravijo, da je treba odpreti prvo mapo v Mojih fotografijah, izbrati 10. fotografijo, povedati zgodbo, narediti povezavo do osebe, ki me je izbrala in izbrati pet novih ljudi, ki bodo mogoče tudi pokazali svoje fotke.

Pravilo sem morala prirediti v toliko, da sem odprla drugo mapo, ki ima vsaj 10 fotk, prva je namreč od hčerke in ne bi bila prav zadovoljna, da jo dam na spletnik. In ta mapa je seveda tista s potovanja na delavnice v Francijo.
Fotografija je meglena, je pa fotografija Pariza pred pristankom in prestopom na letalo za Toulouse. Spominja me na vse čudovite poglede, ki sem jih videla iz letal, čeprav nisem ravno pogost potnik. Nikoli ne bom pozabila Istre v večernem mraku, ko smo iz Pule poleteli v Dublin, pristanka v Dublinu ponoči, ko kar misliš, da bo letalo padlo v morje, Mont Blanca in Gardskega jezera ob poletu nazaj, pristanka v Benetkah na jasen dan, ko je laguna bila kot na dlani ter seveda Blejskega jezera in zasneženih Alp z vrha.
Žogico pa podajam naprej naslednjim petim blogerkam:
V pričakovanju zanimivih fotografij vse lepo pozdravljam.
Kristina

5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

No tole pa zveni precej zanimivo in malo drugače. Se potrudim, da nalogo opravim čimprej. Hvala, da si me pofočkala.

FloRaeMe pravi ...

Great picture - was that taken from a plane?

Kristina pravi ...

FloRaeMe, yes, that's Paris down there and it was taken while going to polymer clay workshops in the south west of France about a month ago. So unfortunately I'm not going to Nottingham this year. What about you?

FloRaeMe pravi ...

Hi Kristina. Yes definately going to Nottingham because I live there so its very easy for me! Did you go to the Mars Designs workshop with Amy B?

日月神教-向左使 pravi ...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...