četrtek, 04. november 2010

Nezaslišano


Še nikoli do sedaj se ni zgodilo, da bi sploh razmišljala o božičnih voščilnicah pred decembrom. Letos pa sem prvih deset naredila že januarja. Kot del darilnega paketa sem jih odposlala v največji avgustovski vročini. Izgleda, da je to čudo tako vplivalo name, da sem med jesenskimi počitnicami uspela razvleči material, ki sem ga konec januarja pospravila na en kup(ček). Padla sem noter in izdelala preko 50 voščilnic. Zdaj se s tem lahko malo važim, težka pa bo, da v času največje ponudbe ne bo razloga za kake nakupe. Letos uporabljeni material je namreč ostanek od lanskih voščilnic, kar pa sem že letos kupila (čisto eno malenkost), je še popolnoma nedotaknjeno.
Huda dilema, ki jo bom skušala konstruktivno reševati. Saj materiala za ustvarjanje ni nikoli preveč, ja!
Lp Kristina

8 komentarjev:

Maja pravi ...

Kaj??? 50?!!! Ne morem verjet, ti si tovarna! Kot sem že nekje drugje rekla, jaz pa šele razvijam idejo:( Lepe so, mi je všeč, da se kot rdeča nit vleče enaka barvna kombinacija!

Jana pravi ...

Joj, kaj ste vse že pridne z izdelavo voščilnic! Zelo so luštne. :)

MarikaGabez pravi ...

O marička bog pomagej!!!
Vzame material in naredi 50 voščilnic.

Pa še lepe so. Meni je modra in bela tako.... težko se jima je upreti.

Maja pravi ...

Madonca, 50 voščilnic!!! Pridna si, pa še zelo lepe so.

Renata pravi ...

O, madonca si pa pridna! Pa še modre so! Jaz pa še niti ideje nimam, volje za voščilnice pa še manj :-(

Suzi pravi ...

Kristina, ti si letošnja nesporna zmagovalka - mislim, da si odprla novo sezono božičnih voščilnic, preden smo si ostale sploh oddahnile od prejšnje runde! Lepe so, všeč so mi barve kombinacije.

Vladuška pravi ...

Si pa res že naredila lepo letno zalogo. Škoda da ne bo izgovorov za nove nakupe, ko pa je to tako super počet :))) Zgornja paleta mi je všeč.

zabica67 pravi ...

Ja, pri ustvarjalnem materialu velja pravilo: "Nahrčkaj toliko, kolikor moreš, ker nikoli ne veš, kdaj pride prav!" Tako, pa imaš razlog za kakšen nov nakup! Čestitke so mi všeč in bomo veseli, če kakšna pade v kaselc!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...