četrtek, 29. oktober 2015

Pa sem nazaj

Po daljšem premoru sem pripravljena nadaljevati tale spletnik. V teh dveh mesecih se je zgodilo čuda in pol, tako da je še večje čudo, če naredim kak kos nakita ali nakvačkam kake pol vrstice.
Obrečno sproščanje v lepem vremenu je že davna zgodovina, ostaja pa prijeten spomin na prvo poletje z lastno plažo.

Mogoče me je valovanje vode navdihnilo pri izdelavi slinčka. Nisem mogla mimo perlaste zlate in bronaste, ki kličeta po kombinaciji s črno. 

Prepognjene perle Helen Breil so še ena njenih vrhunskih domislic. Čeprav sem samo neobvezno preizkušala tehniko (zato ne ravno posrečena živo modra osnova), so perle izpadle dovolj dobro, da sem jih zmontirala.


Tudi vse tri rože v zgornji ogrlici so bile zgolj poskus, kako sestaviti cvet iz posameznih cvetnih listov. Potem so se dodatni koščki kar namnožili, še bolj pa se je množil čas sestavljanja. Ko sem bila končno gotova, je bil izdelek takoj zaplenjen, na kar sem kar ponosna. 
Lep konec tedna,
Kristina 

4 komentarji:

oldpunca pravi ...

Lepo, da si nazaj! Tvoj nakit je prekrasen, lastna plaža pa zavidanja vredna. :-))

Vladuška pravi ...

Premor ti je odlično del, saj so izdelki nadvse čudoviti. Lastna plaža je zakon. Jaz sploh več ne morem biti med trumo ljudi na plaži.

Helena pravi ...

Kristina, to je fantastično! Kakšen krasen nakit! Sploh zadnja ogrlica mi je neznansko lepa - kombinacija fimo obeska ter ostalih dodatkov jo naredi zelo bogato. Pa tudi prva je nekaj posebnega. One polovične perle dobro obvladaš.

Hali pravi ...

Fantastična plaža in prelep nakit...sploh zadnja ogrlica uauuu čudovita je!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...