ponedeljek, 22. avgust 2016

Teden 33

Zadnji teden dopusta smo ugriznili v kislo jabolko in začeli z nujnimi selitvami po hiši. Že opisati jih je zapleteno, kaj šele izvesti. Na kratko, živimo na nivoju 3, se malce tlačimo in po maminem odhodu v dom punce selimo v nivo 2, ki je prazen. To pa pomeni, da se s soprogom končno lahko nastaniva v celoti na vrhu - vsak dobi veliko sobo za računalniški oziroma ustvarjalni studio. Samo moj študijski kotiček in knjižnica ostaneta na nivoju 1. 
Preden začnem urejati novi studio pa je bilo med drugim treba delno pospraviti delno preseliti tale grozoviti nered v starem ustvarjalnem kotu. Preden je lepo, je vedno razdejanje in zdaj smo točno tam. Veselim se, da se mi ne bo vse ves čas prašilo in da bom novo opremo nakupovala postopoma, a točno tisto, kar sem si /si bom zamislila. 


Veselim se tudi, da se bom igrala s tehniko posnemanja keramike od Iris Mishly, ki sem je kupila že pred časom, pa odložila in pozabila. Tale prvi poskus je rahlo preveč rožnat, a mi je vseeno všeč. Naslednji projekt bo pripadajoča zapestnica. 
Lep teden,
Kristina

5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Taka dela vedno prinesejo nekaj stresa, ampak na koncu pa je lepo. In verjamem, da vam bo v hiši vsem lepše, ko bost eimeli več prostora. Lep nakit.

Hali pravi ...

Kot je Vladka napisala, pri takih projektih nas žene misel, kako bo , ko bo končano lepo in fajn :-) naj bo čim manj stresno :-)krasen nakit...

oldpunca pravi ...

Želim ti čim manj stresa pri preurejanju in veliko ustvarjalnih užitkov v novem prostorčku. :-)

Andreja L. pravi ...

Verjetno je preurejanje že mimo in sedaj je sveže in lepo pri vas :-)) Spet en čudovit kos nakita.

Helena pravi ...

Verjetno je za vami že glavnina selitve po različnih nivojih :) Lepo, ker dobiš svojo sobo za ustvarjalnico.
Nakit je čudovit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...