nedelja, 28. avgust 2016

Teden 34

Zadnji teden, ki je še dišal po počitnicah, se je iztekel. Delo se kopiči, doma smo v polnem selitvenem zagonu ( = kupi stvari, ki jih je treba odpeljati, sortirati, prestaviti + povsod polno prahu). V začasnem studiu najdem komaj kaj, a ne bo več dolgo trajalo.

K štempljani ogrlici po navodilih Jane Lehman sem naredila še zapestnico. Vedno bolj sem navdušena nad tem, koliko drobnarij pogruntam, če ponovno nekaj delam v isti tehniki, barvah in oblikah, ker se osredotočim zgolj na izdelavo. Dolgoročno bi bilo to seveda dolgočasno, tako pa pusti pozitiven vtis, ker ni neprijetnih presenečenj, tipanja v prazno in ponesrečenih izdelkov. 
Začenja se novo šolsko leto, ki je vedno do neke mere tipanje v prazno, upam le, da bo v njem tudi čim več pozitivnih presenečenj.
Bodite lepo, 
Kristina 

4 komentarji:

Andreja L. pravi ...

Tako hitro mine dopust, počitnice in sedaj bo šlo vse spet v stare tirnice. In kmalu bo tudi pri vas vse v najlepšem redu .-)
Lep pisan nakit :-))

Hali pravi ...

ja vse lepo hitro mine, ampak saj veš 1,2, 3 pa bodo tu že nove počitnice :-)lep nakit, so mi všeč pastelne barve...

oldpunca pravi ...

Teh tvojih tehnik sploh ne uspevam slediti. :-) Čudovit kompletek je nastal.
Vse dobro v novem šolskem letu!

moi pravi ...

Super ti je uspelo ponovit barve in vtis. Tudi jaz ti želim mirno šolsko leto, polno trenutkov, ki si jih je vredno zapomniti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...