sobota, 30. december 2017

Srečno 2018

Vsako leto si izžrebam besedo, ki me spremlja vseh 12 mesecev. Za 2017 je bila to beseda zaupanje in zagotovo je bila najbolj primerna. Celo leto je bilo in je zaznamovano z boleznijo - od operacije v januarju, okrevanja do julija, veselja, da sem zdrava, ob prvi kontroli v oktobru pa spet šok, da se je bolezen ponovila in se širi. Tako stopam v novo leto v zaupanju, da bo terapija uspešna. 

Takole čakajo naši trije kralji s kamelo pod zofo, da bodo lahko vstopili v jaslice. Tudi moje leto je bilo leto čakanja - na nov pregled, na izvide ... 

Kljub vsemu ne morem reči, da je bilo slabo leto. Bilo je drugačno, polno tudi lepih dogodkov in trenutkov, predvsem pa polno angelov v človeški podobi, ki so mi stali ob strani, me obiskovali, klicali, mi pošiljali sporočila in darila. HVALA vsem, saj veste, kdo ste. 
V novem letu vsem želim, da bi, ne glede na dogodke, ki jih prinaša, srečali veliko dobrih in toplih ljudi.
Zaključujem deveto leto tega spletnika in spet me mika, da bi ga nehala pisati. Ni zelo opazen in priljubljen, pa vendar se zahvaljujem prav vsem, ki ste me brali in pisali komentarje. Letos sem prvič izpolnila vse izzive - dekco, 52 izdelkov iz polimerne mase in 75 božičnih voščilnic pri Christmas Card Throwdown. 
Trenutno bom sledila samo nasvetu Alenke Rebula iz članka "Kraljevati nad doživetim" in bom praznovala to, da mi je veliko uspelo, da sem preživela težke spremembe, ki jih še ni konec, ter da se bo že pokazalo, kaj in kako naprej.  
Naj bo 2018 mirno in dobro!
Kristina

4 komentarji:

Klara pravi ...

Čeprav se le redko oglasim preko komentarjev, rada zaidem na obisk k tebi... Tudi mene je že par dni nazaj nagovoril isti zapis A.Rebule, ker včasih res ne dovolimo semenom, ki smo jih posejali, da bi zrasli... Ti želim poguma in zdravja v novem letu...vse dobro!

Hali pravi ...

Tudi jaz rada pokukam k tebi in me navdušuje kvačkarija in fimo, kateremu si zvesta že ohoho let. Se spomniš, ko so tudi na delavnicah mečkale fimo in delale vzorčke. Jaz sem ga čisto opustila... Krasno smrečko imate in želim ti poguma in pozitivne energije in vse dobro v 2018. Objem na daljavo <3

Helena pravi ...

Draga Kristina, ostani z nami preko bloga. Rada pridem k tebi na obisk in občudujem tvoje mojstrovine, narejene s kvačko. Ali pa krasne čestitke iz papirja.
V letu 2018 ti želim veliko angelov, v človeški podobi, ki bodo s tabo, te bodrili, kazali pot naprej ... Predvsem pa zdravja, da boš lahko ustvarjala, delila, bogatila.

oldpunca pravi ...

Draga Kristina, vse lepo ti želim v novem letu! Rada zaidem k tebi na obisk in se "guštiram" ob tvojih prekrasnih izdelkih. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...